Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Framtidstankar / Planer del 1

Vi fortsätter där vi slutade….

Är jag rädd? För framtiden?

if your dreams don’t scare you they ain’t big enough

När jag fått dessa frågorna vet jag inte riktigt om jag ska tolka dem som om det vore 2020 eller 2030.

Jag är livrädd för framtiden. Jag är livrädd för att förlita mig på folk och kommer nog behöva hjälp att bearbeta detta inom sin tid. För det kommer inte hålla i längden. Att jag är skör nu är ganska givet, då det inte hunnit gå så lång tid mellan alla tragedier och separationer och allt vrede och all ilska. Det är trots allt ganska nyligen och hjärnan måste få läka ihop och förhoppningsvis gör den det successivt efter förlossningen och tar mig samman in i en fungerande vardag på egen hand utan att trilskas över vad som en gång hänt. Just nu way to soon to think about!

Jag har ingen framtidsplan, mer än omskolning och nytt boende. Och de kommer ni ju få följa med i på vägen.
Jag vill ta mig fram, en dag i taget och bara kunna slappna av. Bara leva lugnt och sansat.

Igår fick jag höra sååååå underbara nyheter, som dock är såååååå superhemliga, men jag smäller faktiskt av utav lycka och det bubblar i hela kroppen på mig när jag tänker på det !! Så fantastiskt !! ♥

Vi är färdiga för avfärd, så nu beger vi oss iväg en liten sväng.

Detta kändes som ett väldigt onödigt inlägg men jag svarade nog mest på en utav kommentarerna här ♥

Ha en underbar dag, återkommer senare!


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is