Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

ETT par nycklar

skapade samma hysteriska unge som igår…..


Ursäkta extremt dålig bildkvalité…….

Vi började dagen ganska lugnt trots allt. Tills Isak kom på att hans nycklar har försvunnit. Han hade en egen liten nyckelknippa med nycklar som inte leder någon vart, som han vaktade med sitt liv – trodde jag, men nu har han förlagt sig på dem så hela morgonen spenderades åt att leta efter dessa, som aldrig kom till sin rätta, så vi får fortsätta imorgon. Han har fått ett par andra så länge, men dem måste ju vara här någonstans.

Vi fortsatte dagen med trist BVC besök, Isaks utveckling vart felfri och hans talförmåga och förståelse vart jättefin, kurvan vart jättefin men hon mötte mig lite dömande idag, dels för han inte är i skolan, jag vill ju kunna ha honom hemma – och hans plats skall sägas upp nu. För han ska vara hemma med mig heltid. Och för att situationen med Isaks pappa är som den är. Det är ingenting jag kan påverka alls. Det är inte jag som valt det. Hon sa iallafall åt mig att – SLUTA FÖRSÖKA, sluta bry dig, han kommer vakna och den dagen är det högst troligt för sent. Visste inte riktigt hur jag skulle bemöta tillbaka så jag sa ingenting alls. Mailade henne nu ikväll och sa jag kände mig obekväm efter besöket idag..

Jag lämnade av Isak hos mamma en sväng för att köra och storhandla, vilket resulterade i att handlingen tog 10 minuter, och jag fick med mig ALLT ut från affären, allt jag skulle ha och lite till. Jättebra. Men 10 min. Barnfri. Jag vart inte nöjd så jag satte mig i bilen med lite skön musik, en sprallig bebis i magen och lite telefontittande på parkeringen, 30 min……… Det var så skönt, bara tyst lugnt och ingen press!

Hämtade med mig hamburgare hem till mamma, åt lite gott, tittade på FROST, lite till, typ 54121554 gången denna gångna veckan. Sen körde vi hem och fortsatte nyckeljakten. Fruktansvärt för dem har fortfarande inte kommit fram. Jag vet inte vem som stör sig mest på det, om det är jag eller Isak.

Nu ligger vi nerbäddade, kvällsmys i sängen med lugn musik och svag belysning ligger vi och pratar om världens alla minesarer (dinosaur’s) och monster truck’s. Vi diskuterar allt. Han får välja ämne. Alltid. Så pratar vi. Bara pratar, om vilka färger dem har, hur stora tänder, vad dem gör med tänderna… Ibland läser vi, men han varvar inte ner lika mycket då, som när vi gör våra egna sagor ♥

Jag har ikväll även bäddat vagnen, en av dem två. Så får bädda den andra imorgon, men den står så dumt så är rädd den blir skitig.

Hoppas er dag varit jättefin, vädret har ju varit helt oslagbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *