Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

EN NAPPFRI ISAK

Mitt i kaoset….


Tänka sig va, att jag lyckades.

Jag bara fick en känsla häromdagen, NU ÄR HAN REDO!!!!

Och det var han. Jag plockade nappen. Nu har han varit nappfri i tre dagar! Nätterna har han den men han kommer och ger den till mig direkt han vaknat! Han spottar den om nätterna, men vill inte ha tillbaka den heller. Så tror de räcker vid insomning.

Jag trodde inte jag skulle hinna innan lillebror kom, men det gick. Och nu är det färdigt. Nu har vi dem i en skål vid sängen, nappen har vi när vi sover, ska du sova nu? Nä… de vill han ju givetvis inte…. Där väljer vi en napp till natten sen lägger vi tillbaka den på morgonen!

JAG ÄR SÅ STOLT!!!!!!

Han säger lillebror ska ha hans nappar sen, så har köpt lite nya ”stora” som han vet är hans – som han kan ge till lillebror sen ♥


Blöjfri dagtid på tre dagar kör vi de med va? Men, vi väntar till overall och tjocka kläder är ur världen så vi lätt kan hitta kisseplatser! Nu kör vi på så vi är förenklade inför lillebrors ankomst ♥ Vi krigar genom de sista 10 veckorna!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *