Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

En måndag senare….

En liten paus !

Ja, oplanerat för det vart inte riktigt meningen att hålla mig ifrån er så länge men jag ser att ni varit lika aktiva här ändå. Tycker om att se att ni går in o kikar om jag uppdaterar iallafall.

Veckan som passerat har gått fort och det har varit lika många ups som downs. MEN, jag har varit så trött. Så otroligt otroligt trött om dagar och kvällar så jag känt mig totalt ofokuserad.

Vi har gått in i vecka 28 med lillebror – men det berättar jag om i separat inlägg.

Isak vart iväg några timmar hos pappa på lördag förmiddag, innan jag vansinnigt, sorligt och jätteledsen lämnade honom hos mormor och morfar för övernattning, där mös han i mängder iallafall! På lördagkväll vart jag på middag, ensam.. Kan ni förstå? Jag, Middag. ENSAM. Eller ja, jag kan ju säg att jag vart på dejt, Med en trevlig bilfärd, en supergod måltid och många timmars prat och skratt. Och jag hade supertrevligt. Det var första gången sedan jag blev ensam som jag gjorde något på det viset utan barn. Det var kul. Men också utmattande, för jag hamnade i säng 05.30 på morgonen, och vaknade sen 08.00….. LIVSFARLIGT för gravidkroppen / knoppen att ändra om sådär – tar tid att ställa sig åter till de normala och jag har sån huvudvärk idag!

På tal om det liksom, att dejta som gravid…… haha…..

Vi är så otroligt slöa och har enbart varit ute en snabb runda i de tråkiga vädret för att lämna in lite papper på kommunen och pratade lite snabbt med min handläggare på socialen. Bokat in nästa möte och fixat lite. Sen snabbt hem igen med en kaka i magen, lite äpplejuice så ska jag nu natta ner Isak för lite middagsvila och ta det lugnt. Kommer uppdatera en del idag, snart om GazeNet.


Kram ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is