Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

en hel vetenskap

I S A K

5

På Bilden: Thomas & Isak
Foto: Hannah

Ja, Isak hoppar snart in på sin femte månad här hos oss. Jisses som tiden springer iväg. På lördag är det dop och idag har vi gjort dem absolut sista inköpen som behövs för att jag ska kunna laga matt som ska mätta 60 magar. Stora som små. Som tur är så är ju matlagning ett brinnande intresse och jag anser mig vara väldigt duktig. Kanske inte så lätt, med en lite bebis som just nu har separationsångest. Grav sådan. Så, som tur är så kommer min mamma och underhåller Isak några timmar på fredag så jag får massor gjort då. Det kommer bli ett fantastiskt dop, det känner jag på mig.

Ja, eftersom ni inte hört av mig på länge så kan jag ju uppdatera er om hur det är att vara mamma; jo… det är tufft! Det är mycket tufft. Snart 5 månader utan sömn, jag sov sedan innan väldigt lätt och oroligt och nu är det ännu värre. Jag vaknar bara Isak vänder sig. Men, jag har turen som har en av dem snällaste bebisarna i världen, som sover mellan 20.30-05.00, då för en flaska mat sedan somnar vi om nån timme till. – Nackdelen har varit att T inte vaknar. Så dem första tre månaderna då Isak ammades, då åt han med jämna 3 timmars mellanrum. Väldigt intensivt och då kunde T givetvis inte hjälpa till. Han kan liksom inte stötta tuttar eller så, de hjälper liksom inte! – men nu när han flaskmatas hade jag hoppas på lite hjälp om nätterna men de går inte, för lilla T han vaknar inte. Han vaknar inte av gnäll, inte av skrik, inte av gallskrik…jag har sparkat, slagit, fäktats och haft mig för att få liv i mannen min men de är ganska så omöjligt – dem gånger han väl vaknat, gått upp, fixat flaskan, bränt flaskan, kylt flaskan, börjat ge flaskan – under tiden där sen somnar han igen…. så det ger ingenting, jag tar det själv så får mannen sova. Han är inte programmerad för detta som jag och det accepterar jag, i och med att han tar Isak alla dem timmarna han är vaken, han är perfekt min man. Underbar är han.

  • jag är trött, förbaskat trött är jag. Men, jag får ändå vardagen att rulla på. Jag försöker ta hand om hus och hem så gott det går men nu över jul har det varit så himla mycket annat – så det har stannat upp och jag har kunnat döda för en timmes sömn mitt på dagen. Som en bebis, jag också.

Ska berätta mer om de kommande dopet, Isaks bästa produkter, Isaks finaste kläder, Hur jag fungerar och hur VI fungerar. Men det tar vi imorgon ♥

/ Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is