Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Emmaljunga NXT 90

PRISVÄRT!

Jag gav ju mig tusan på att jag inte skulle behöva min äckliga Bugaboo Donkey Duo, ja jag hatar den. Det är en relativt ny, 2016 årsmodell, körd i monoläge, ranglig, skranglig, klarar ingenting, varukorgen skaver och hjulen vobblar. Men, jag inser att jag kommer behöva den. Fast jag inte vill.

Så jag köpte ju en Emmaljunga NXT90 Outdoor.med sittdel i färgen Outdoor Black, bruna läderdetaljer, och en liggdel i färgen Outdoor Timber. Stabila Däck, luftdäck. Justerbar dämpning. Jättesmidig i bilen. Isak älskar sittdelen – som vi använder dagligen. Han sitter just nu i Winter Seat, ett helt säte. Man knäpper alltså av hela ”sommarsittdelen” med blixtlås och knäpper på hela Winter Seat med blixtlås för att den värmande delen ska ta så lite plats som möjligt för en åkpåse i vanliga fall gärna gör det lite trångt i vagnen, det kasar, sitter inte rätt, selen påverkas osv.

Liggdelen är som Emmaljungas andra liggdelar, ombonade och fina. Absolut inget negativt alls. Sufletten är förlägningsbar på sittdelen. MEN – inte på liggdelen vilket är en stor nackdel och ett stort minus för Emmaljunga då jag anser av personliga och egna erfarenheter att förlängningsbart är viktigare i liggdelen än sittdelen.

Lätt att lösa i sommar, men absolut högst onödigt att dem inte kunde haft den extra lilla biten på sufletten på liggdelen.

KANONvagn i övrigt. Väldigt nöjd.

Nypris: Ca 13.800 kronor inkl. WinterSeat, skötväska & Regnskydd.

Jag betalade dock 10.000 på kampanj för alltihop.

Någon annan här med NXT90 som har några åsikter, goda som dåliga?


Bilder från Google.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is