Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Don Donna Skötväska

Enligt mitt tycke, den bästa!

Don Donna säljs på Accent, denna modellen har tre rejäla fack med blixtlås. Alltså – hur perfekt!?

Ett fack till mig med försvarsspray, värktabletter och en tröja. Parfym, deo och lite sånt tjejigt. Ett fack till Isak, med blöjor, ett lätt ombyte, extra napp vid behov och våtservetter. Ett fack till lillebror med blöjor, ombyte, napp & våtservetter.

Modellen jag köpte kostade då 750 kronor. Vilket känns lite mer lagom än Storksaks 3000 kr. Finns ju givetvis väskor i alla prisklasser. Men jag hatar utseendet av en vanlig skötväska och vill ha någon som passar MIG. Givetvis matchande plånbok.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is