Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

Det är du ♥

 

Hej igen.

10685050_334858550008434_623984055_n 10694929_334858543341768_814926081_n 10695224_334858546675101_1659387554_n

Detta är Thomas.

Aldrig någonsin har jag varit så säker på något i mitt liv, aldrig någonsin har någonting känts så rätt, så bra, så underbart! Thomas har varit min bästa vän i 8 fulla år. Vi har alltid skrattat, alltid haft kul, alltid kunnat vända oss till varandra när det varit något som tyngt hjärtat. Vi har alltid pussats, genom alla år och tyckt mycket väl om varandra men aldrig någonsin har vi öppnat ögonen och slutat ljuga för oss själva. Vi båda har hamnat i relationer, och fortsatt som bästa vänner, vilket inte alltid gått vägarna. Vi har haft en enda stor konflikt på 8 år, och jag grät och jag skrek och betedde mig som en trotsig treåring vars klubba tappad i sanden.

Han hjälpte mig genom tuffa tider när jag var tillsammans med Nicklas och han hjälpte mig ur den korta relationen jag hade därefter. Vi började umgås mer och mer, öppnade upp oss för varandra och sa till och med till varandra att; fan jag tror vi blundar för vad som är äkta.

Så vart fallet. Vi är som gjutna för varandra. Vi är skapta för varandra, till varandra och åt varandra. Allting är helt perfekt. Vi är fortfarande bästa vänner, vi skrattar så vi gråter, vi har superkul och hittar på spontana saker hela tiden, samtidigt som vi älskar varandra ända in från ryggmärgen. Jag blir tårögd bara jag tänker på vilken idiot jag varit som blundat för denna underbara människa så länge.

jag misstänker att det är nu, som livet börjar. 20 år gammal och allt är perfekt ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is