Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Den Oändliga Saknaden

Låter mest som en tragisk bok…

Men det är så det känns just nu, När jag kliver upp tidigt på morgonen kallar jag fortfarande på Tyson. Saknar hans tassande och nosande. 

Att vänta, dem sista timmarna vart olidliga. Jag visste inte vart jag skulle bli av. Jag sprang omkring i leggings, tjocktröja och raggsockar, osminkad med en tott på huvudet för jag visste hur otroligt menlöst det skulle bli att försöka se anständig ut…

Dem vart så snälla, så lugna och fina och kom med en stor bukett blommor till mig, en stor Blixten McQueen kudde, bilar, leksaker och godi till Isak, och en liten hudlotion och en SNUTTE från Finland till lillebror i magen!!!

Vi satt ner, vi pratade, om Tyson, hur han är och beter sig, fikade, drack kaffe, skrev papper och sen efter en timme ganska exakt sa jag att nu får det va bra, han behöver ut och kissa och bajsa men jag vill inte ni tar in honom igen…. ISAK SKREK!

Han fick panik, hysteriskt. Han grät och grät och grät och ”vovven inte åka dem” Jag brast ihop totalt i trapphuset, satt på golvet med Isak i famnen och bara grät…

Jag fick följa dem hela resan hem, dem har berättat allt…… Och jag vill bara sätta mig i bilen och köra och hämta hem honom när paniken kryper fram MEN – ett tankesätt ändrar allt, JAG valde att lämna bort honom för att energin fanns inte, vi var två när vi skaffade honom, och redan då kräver en dobermann jättemycket. Jag orkade inte, rasta han rejält nu i slutet, mina föräldrar gjorde det, jag orkade inte leka och busa, träna och aktivera längre, och hur blir det då? När lillebror kommer, och stjäl uppmärksamhet från storebror, var hamnar Tyson då? Det är inte rättvist. Han är en hund med stort hjärta, och jag en människa med stort hjärta. För mig måste jag fokusera på att barnen ska få det bra, och jag själv – MEN framförallt han, som här hamnade sist i rang och då får han det bättre med någon som har hans fulla uppmärksamhet!

Aldrig någonsin någon annan ras än en dobermann, men definitivt inte i detta skedet av livet. Jag ska ha en dobermann sen igen, när barnen är stora och jag har tiden. Ni vet om att träning och hälsa är min stora passion och ha en sådan kompis med på löprundor och ut i skogen är ju världsmäktigt.. Nu får jag bara hoppas att han mår bra ♥

Isak frågar och gråter, och de är så mycket som händer i de lilla huvudet och jag kommer aldrig förlåta mig själv för hur Isaks hjärna såg ut 2017, så mycket förändringar och oro. Nu ska vi verkligen fokusera på att göra 2018 fantastiskt, vi ska vara kärleksfulla, busiga och leva HÄR OCH NU. Ingen stress ingen press, så fort allting är fixat och klart – LEVER VI, med lillebror…. ♥

Han kommer alltid alltid alltid vara min, innerst inne… Han är så fantastiskt vacker, och nu har han lekt i snön, med nya kompisar, han har åkt båt, han har kommit hem och ska börja dra skidor och liknande i den otroliga mängd snö! ♥


 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is