Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Den Nakna Sanningen

Bakom sminket

Jag sminkar inte mig för att jag inte trivs med mitt ansikte, min hy eller något. Jag sminkar mig för jag tycker det är fantastiskt fint med smink, att forma ansiktet, framhäva.

Men, bakom det sminket finns ett ansikte inte många sett..

Dagens sminkning, precis som vanligt. Fulländad. Samt direkt efter avtvättning.

 
 


Använder man mycket smink är det viktigt att använda bra smink och framförallt bra hudvård efteråt så man verkligen blir ren. Nu har jag aldrig någonsin haft problemhy. Varken överdrivet med porer eller med finnar. Inte under pubertet heller. Jag slapp undan det rätt bra men kan komma perioder i livet då det är mer stress och hormoner. Lite som nu när man är gravid, när jag bytt preventivmedel och liknande. Nu är jag gravid, och min hy har aldrig varit sämre.

Jag är SÅ TORR.

Så att jag efter tvätt, så svider det i hela ansiktet så torr jag är. Men tackar gudarna för mina hudvårdsprodukter. Jag vill inte vara eller bli någon skönhetsbloggare med massa sminktips och dagens ansikte liksom, men vill ni veta mer om mina hudvårdsprodukter och vad jag rekommenderar så säg till. Jag tycker sånt är superbra att tipsa om. INTE SMINK. För smink är så individuellt!


Vi har tvättat av oss, ätit havregrynsgröt – som Isak lyckades hälla ut allt på bordet, och glatt fick äta den därifrån….. Medan mamma torkade mjölk i hela vardagsrummet. Vi har bäddat ner oss i sängen, lite orolig över natten då lilleman än en gång inte bajsat. Så less på hans lilla mage, och nu gör jag ändå allt i min makt för att inte ge något som kan va stoppande!!!!

Återstår att se, nu blir det film! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *