Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

BUILD A SNOWMAN

Eftermiddagsmys i snön…

  

SLUT SOM ARTIST.

Isak skötte sig exemplariskt på mötet och svarade i slutet på de frågor som han behövde svara på och det gav goda resultat. MEN, denna mamma är totalt avtrubbad idag. Rygg och höfter värker, ögonen svider – jag vill gå i ide och komma upp igen till förlossningen….

Vi tog oss inom affären på vägen hem och köpte hela deras kakavdelning. Havreflarnen var slut redan innan jag hann ringa de samtal jag skulle ringa, vilket var till försäkringskassan så dem där kakorna behövdes.

Vi gjorde färdigt det vi skulle, sov lite middag sen drog vi på oss overallerna och begav oss ut i snön en timme. Tur vi har gräs och ploghög precis utanför dörren så mamman slapp gå iväg idag. Nära och bra. Nu, kaffe och lite jobb här – Isak ipadar. Jag ska inta ryggläge en stund på soffan innan vi tar tag i kvällens middag.

Hoppas ni har haft en bra dag.
Jag ska berätta mer om mötet sen.
Nu vill jag bara blunda med öronen öppna en liten stund….

KRAM!!!


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is