Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

BRIDEZILLAVÄRLDEN

B R Ö L L O P S B U B B L A

2brides-photography-03

; bild från google

Hej Fina

Jag och sambon har hela dagen diskuterat bröllop. Vi är mitt i 18-12 månaders planeringen, där vi bokar plats, kyrka, präst, festlokal, dj, frisör och så vidare för att få det så absolut perfekt som möjligt. Jag har specifika planeringslistor till allt!

Den 6 Januari ska vi på bröllopsmässa och min hederstärna ska få följa med. Min Hederstärna är Emelie, Emelie Karlström. Människan som har varit min soulmate sedan blöjrumpa.

Jag har hittat min drömklänning. Den är fantastiskt vacker (läs; svindyr!) – men, Man gifter sig bara en gång och då får det kosta vad det vill. Några veckor efter bröllopsmässan, runt April – Maj, kommer jag och min mamma börja åka runt i diverse brudbutiker för att finna den perfekta klänningen. Vi har många butiker att söka genom och därför börjar vi redan ett år innan THE DAY.

Exalterad till max! – Måtte min drömklänning finnas i butik just den dagen – så kan jag beställa den, och hämta den några veckor (läs; månader) innan bröllopet. Tacka gudarna för att jag aldrig haft problem med varken vikt uppgång eller viktnedgång – så med andra ord borde jag kunna köpa min drömklänning redan nu 😀

/ Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is