Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Bilstäd & Stolsmontering

På tal om kraftansträngning…..


Igår gjorde jag en lista, vad jag måste få gjort i helgen….. För liksom, får ihop dessa vardagssysslorna, ensamstående, gravid, foglossning, värkar, smärtor, gråtattacker och ren och skär ilska, ihop med ja, vad man kan kalla djävulens demon, som tidigare nämnt, så måste man planera och samla kraft.

  • Fixa sköthörnan
  • Tvätta undan all tvätt
  • Diska undan all disk
  • Stimulera Isak
  • Tvätta & Städa bilen
  • Dammsuga & Våttorka
  • Ligga ner & Vila Ostört

Sköthörnan står dock orörd, jag har inte fixat de sista än. Tar det i veckan. All tvätt är borta, all disk är borta, jag har dammsugat och våttorkat, våttorkar nog en gång om dagen oavsett för tycker de känns fräscht. Eftersom pappa svek så kom mormor & morfar, hämtade upp Isak för långpromenad utan vagn till kyrkgården för att tända lite ljus, då passade jag på att lägga mig ner ostört, och jag somnade stenhårt på de 30 minuterna.

Idag, tog jag tag i bilen. 

Monterade ut Isaks stol, städade allt, rejält, monterade in hans stol igen fast med mer benutrymme, och ändå sitter man som en kung där framme (Tackar gudarna för XC60), jag monterade in lillebrors stol, monterade upp spegeln igen, men fick inte in ett riktigt bra läge för att kunna se båda barnen samtidigt, några tips? Just nu har jag den på bara Isak, men hade sååå gärna velat kunna se båda samtidigt iom jag kör ensam och vägrar ha L fram. Vägrar ha barn fram överlag. Vägrar ha barn framåtvänt. Vägrar allt som kan medföra större risker i trafiken. Isak åker bakåtvänt, och sitter jättebra och jag har mätt och enligt min beräkning kan han sitta i stolen till 4-5 år egentligen, men lillebror ska få hans stol så fort han är stadig nog (5-6 mån) och då får Isak en bakåtvänd 0-25 kilo, vet dock inte vilket märke. Jag hoppas på en besafe ixi plus eller en maxi cosi xp mobi, får se vad han sitter bäst i DÅ. Så kan båda barnen åka bakåtvänt fram till de att dem kan vändas framåt och sitta i varsin bältesstol (stol 3) – jag är jättenoggrann och petig med bilar, trafik och körning nu efter att själv ha blivit så utsatt i trafiken – så mina barn ska sitta så säkert dem kan, så länge dem kan! Jag ser hellre krossade knäskålar 10 dagar i veckan än svaga och därmed brutna nackar.


Med det säger jag nog godnatt faktiskt, ska pyssla om Isak lite, ett varmt bad och lite legofilm innan vi kryper ner o myser i sängen ♥ Han har gråtit, skrikit, varit förundrad och arg över besvikelsen i helgen, så jag har försökt väga upp allting och få bort det. Nu är han okej, och frågar inte mer…. Och för mig betyder det massor, för då slappnar han av!! ♥

Svårt för er andra att förstå, att inte ha en närvarande fader med i bilden till en 2,5 åring, när han kommit och gått ut ur hans liv likt ingenting under två års tid. Det blir en helt annan vardag. Då mycket kretsar till att få både vår och deras relation att fungera, men det är totalt omöjligt när man ger 20/80. Jag vill bara Isak är nöjd, och just nu är han det utan sådant. Han behöver inte den oron och förtvivlan i kroppen mer.


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is