Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

BeSafe Izi Kid i-Size x2

T H E  C A R  S E A T

Isak har sedan första åktur färdats i BeSafe Izi Go. En helt perfekt stol enligt mitt tycke.
Här är han, i sin stol minuterna innan vi lämnade BB den 29 Augusti 2015.

IMG_5734

Ett plus i kanten är; att jag fått sålt vårt älskade babyskydd till en trevlig tjej som är beräknad i Juni, alltså har hon halva graviditeten kvar vilket innebär att vi inte behöver stressa med att byta stol nu om det inte känns helt hundra. Jag ska testa sätta honom i den och knäppa och undersöka och se så allt sitter bra, gör de inte det… så får han sitta i babyskyddet två månader till!

Här är BeSafe Izi Go + Isofix Bas / enligt mig de absolut bästa babyskyddet!

1202695

”Isak” (Vi önskade åt honom) önskade sig pengar i doppresent. Han fick pengar. 8000 kronor. För dessa pengarna skulle vi köpa ny bilbarnstol. Sagt och gjort.

besafe-bilbarnstol-izi-kid-i-size-x2-premium-car-interior

Val av Bilstol. Ja, valet för min del vart inte så svårt. Efter att ha använt BeSafe Izi Go i nu 5 månader och total älskat stolen så vill jag givetvis fortsätta med samma märke. Marknaden är dock oändlig och utbudet är stort. BeSafe har många stolar, många olika stolar i alla utföranden, viktklasser, längd, höjd, bredd och så vidare… Men jag fastnade för; BeSafe Izi Kid i-size x2 som är helt godkänd av de nya kriterierna. Stolen monteras precis som den vi har nu, med IsoFix. Stolen tål upp till 18 kilo. Alltså till Isak är ca, 3-4 år. Tillväxten är väldigt olika och det är givetvis inte bara vikten som spelar roll. Längden är näst intill viktigare att ta hänsyn till då huvudet absolut inte får lov att, de lilla minsta – sticka ovanför kanten. Stolen monteras givetvis BAKÅTVÄNT. Precis så som barn ska åka, BAKÅTVÄNT. I MINST 4-5 år. Utan diskussion.

Man kan väga för och nackdelar med att välja en 0-18 kilo stol med isofix, eller en 0-25 kilo stol med bältesmontering. Jag är inte för bältesmontering och tycker isofixen är så smidig. Jag har sett systrar som monterat med bälte och allt har varit mer eller mindre omständigt. Vi kör idag volvo v70 – 08 och ser fram emot att se den nya stolen i bilen.

I och med att jag låg på taket hösten – 14 så vill jag aldrig, ALDRIG någonsin att isak ska få vara med om samma sak. MEN, skulle det mot förmodan hända iallafall, så vet jag att han färdas säkert, han färdas monterad I bilens egna chassi, han är säker. Jag kan andas. Vara lugn. Jag har då gjort det jag kan göra för att kunna färda min son så säkert som möjligt – jag har köpt en bra stol!

Stolen anländer imorgon. Två dagars leveranstid. 5899 kronor.

; bilder från Google.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is