Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

MONTERAD

P E R F E K T I O N

12596246_523966424430978_620260477_n

Vi är så otroligt nöja med monteringen av vår nya bilbarnstol till Isak. Han sitter verkligen jättebra.
För att klargöra så är pinnen Tysons.

Stolen; Är monterad med Isofix, Den är stabil, enkel och har tre sovlägen som man kan ändra under färd. Helt otroligt bra stol. Är jättenöjd med den och nu ska jag bara vänja mig vid att ha barnet med mig i affärer och dyligt UTAN babyskydd. Kommer ta ett tag innan allt går på automatik. Så mycket förändringar hela tiden men jisses som pågen växer !! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is