Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

BeSafe Izi Go Modular

eftersom jag insåg att det börjar bli dags….

Till Isak hade jag BeSafe Izi Go x1, då enligt mig den bästa stolen på marknaden. Och aldrig att lillebror skulle få åka sämre. Dock släpptes Modular, och den fick det bli. Helt klart värt vartenda krona. Tänk, när man har sitt lilla lilla knyte i famnen, ett knyte på ungefär 3000 gram! Som för första gången, någonsin, ska åka bil – Oktober 2014 låg jag upp och ner, efter att ha voltat med med en volvo s60 i 100 km/h, jag fick skador för livet. Jag såg hur bilen såg ut. Jag skulle inte ha levt.

Och färdas jag säkert, i min bil. Så ska mina barn färdas ännu säkrare. Stolen ska installeras nästa vecka ♥

LÄS OM STOLEN HÄR! 

 


Bilder från Google.

2 kommentarer till BeSafe Izi Go Modular

  • Sara skriver:

    Usch, låter som en hemsk olycka! Hur gick det till? Var du ensam i bilen?❤️

    • Hannah skriver:

      Ja, det vart väl allt annat än trevligt. Jag gjorde en korkad omkörning i allt för hög hastighet med alldeles för kort avstånd till ett t-kors, med vad sedan visade sig fel på bromsarna, så tvingades dra om ratten för att inte köra in i en gräsvägg. Så, jag fick dra allt jag kunde i både ratt och handbroms för att slå i sidan och sen rulla över på taket. 100km/h slog jag emot. Ambulansen bad mig tacka till högre makter, hade annars inte suttit här. Jag var ensam i bilen, det var två månader innan jag blev gravid och jag hade Isaks pappa bakom i annan bil så han såg allting från sin bil och hjälpte mig direkt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *