Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Update Baby L #5

Som en strålande gravid….

Med ett blodtryck på 120/62, en puls på 81, ett HB på 114, ren sticka på urinen, ett sf mått på 24 och små fina hjärtljud på 142 hos min sovande lilla pojke ♥

Isak vart som min barnmorskas högra hand idag på besöket och satt upp på pallen likt en annan doktor med stetoskopet i högsta hugg och tryckte de mot magen och sa – bebis må bra mamma, mamma inte lessen. Han fick stolt trycka på blodtrycksmaskinen, sätta plåster på mammas finger och vart så sympatisk och sa ” mamma blod, mamma ont, mamma lessen näääää, ha ha ” precis som om de skulle va ett skämt…. Han är bra min grabb!

Nu sover han middag framför en film jag egentligen tänkte se, men hamnade här… Jobbigt att ligga och slappna av när man har halsbränna och uppstötningar från helvetet..

Ikväll ska jag röja och städa undan lite inför imorgon. Vill ha ordning o reda när dem kommer o hämtar Tyson så jag kan slappna av efter det, så förhoppningsvis kommer Isaks pappa o umgås med Isak ikväll om han mot förmodan håller vad han lovar.

Blir sentimental. Isak sprang med Tyson på gården här ute innan, min tanke var att få se dem växa upp ihop. Som ett riktigt radarpar. Han springer med han själv i kopplet och Tyson bara följer med som ingenting. Jag har lovat mig själv att inte försätta mig i dessa tankar innan jag lämnat honom, jag har sminkat mig väldigt fint idag och den ska vara hel ända till inatt och jag vill INTE förstöra den med tårar! JAG GÖR DE SOM ÄR BÄST FÖR TYSON, och mig…. sen att jag kommer ligga o krama kudde hela dagen imorgon, efter middag är en annan sak. MEN NU, ska jag göra detta. För vi ska må så bra som möjligt på alla håll….

Ush, nu går jag…

jobbigt !

kram ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is