Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

Bangerhead / Make up Store

 

TRI BROW

217712-3182_1 Generate.ashx

Make Up Store; Ögonbrynsskugga med tre nyanser som passar till både ljusa och mörka bryn. Blanda de tre olika nyanserna för att hitta din unika nyans. Nyanserna går i gråbruna toner för att ge en så naturlig look som möjligt. Applicera med Angel brush #110 och använd Brow Set Fix för att fixera brynen.

Jag tycker personligen att det är den bästa produkten i min sminkväska. Jag har länge exprimenterat med bryn för att hitta det som passar mitt ansikte. Nu, får jag till naturliga fina bryn med små nyansskillnader. Underbart. Köpte denna fantastiska produkt på Bangerhead.se

Jag applicerar Tri Brow med ” Angel Brush ”  / angel brush är en vinklad och skuren pensel, den är tunn och tryckt men väldigt mjuk, perfekt borste för perfekta bryn.

Jag fixerar dock mina bryn med en vanlig ögonbrynspenna i svartbrun från Isadora. Fungerar utmärkt.

826

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is