Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Babyorganisering och Adidas

Mina fogar är på semester…

På varsin sida Atlanten!

Vi bestämde oss för Nova Lund igår, klokt beslut för den som vaknade upp med ont i fogar & bäcken. Men, vi kompletterade upp hela Isaks garderob ihop med finaste Jennifer, Erik & Maximilian. Vi fixade upp med vårskor, vårjacka, väst, kepsar, tunna mössor, större tröjor, långärmade t-shirts, mjuka byxor, camo, hoodies och sånt som är obligatoriskt i en 2,5 årings garderob. Supernöjd, dock inväntar jag ett par Adidas till honom.

Jag har ju en fetish för skor, det är min svaghet. Ska du fånga mig, köp Adidas, alla modeller – jag har storlek 37,5 eller 38. Jag fick med mig dessa hem igår.

Adidas Originals Quetstar Byd, i ljusrosa! Jag har sedan tidigare ett par vita Cloudfoam med spets och ett par svarta Cloudfoam Pure på väg hem, men tills dessa går att använda till våren springer jag rundor i mina heliga helsvarta Adidas Energy Cloud.


Idag tog vi förmiddagen till massa fix, organiserade om alla L’s kläder och han fick en alldeles egen garderob. Sorterade ut alla Isaks 92 och organiserade 98/104. Lagt undan alla kläder som vill sparas och städat undan lite bland mina egna kläder vilket för övrigt inte är lönt att lägga någon större energi på då jag bara ska ha den garderoben i typ 2 månader till sen ska kläderna från förrådet upp och dessa vidriga mammakläder ska säljas och eller skickas långt åt helvete ifrån denna lägenheten!! ♥ Ska visa er hur det blev med L’s kläder imorgon.

Nu ska vi kramas, mysa och somna gott ihop, jag och mina två pojkar ♥ Mamman är hormonellt påverkad ikväll igen, det är varje helg. När man sitter ensam utan sällskap. Det är tungt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is