Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

BabyBump Vecka 31

Älskade lilla L.

  • Det pratas mycket om att du vart otrogen och att du inte vet vem pappan är, stämmer detta?” – För det första, vad fan är det för en jävla kommentar? För det andra, vem är du att ställa frågan? Vad har du med saken att göra? Jag kanske vart otrogen flera gånger om, det händer att man är det i olyckliga relationer, jag kanske blev våldtagen, jag kanske råkat ut för något du absolut inte känner att du ens borde veta? Jag kanske inte ens var otrogen? För vi kanske inte ens var tillsammans under tidsperioden? Vem som är pappa, vad spelar den troliga fadern för roll när han oavsett vilket inte är med i bilden, när han är så förbannat frånvarande så det är skrämmande? Jag har varit gravid i 7 månader, och inte fått frågan hur varken jag eller bebis mår – oavsett om det finns misstankar om annat eller inte, så kan man visa sig, engagera sig. Visa att man bryr sig. För det tredje, jag såg din Ip-Adress, fick fram din adress och kunde se direkt vem du är som frågar och vem som är och befinner sig där. Tack. Men frågan förblir obesvarad. Så länge jag vet att jag lämnade min senaste relation för mina barns skull, att jag tar mitt ansvar och ser till deras bästa, ger dem en trygg och harmonisk uppväxt med precis allt de bästa av det bästa, så är det bara sådana som du, förvedna, irriterande människor som ställer såna frågor – jag gör mitt jobb, och lägger ingen energi på pappor överhuvudtaget. Vill dem ta sitt ansvar och finnas till i barnets liv, varsågod. Jag hindrar inte. Jag har sett det värsta av det någonsin, och står ensam med Isak pga det. Jag gör det gärna igen, för kommer inte släppa mina barn i ”dessa” händer okontrollerat.

Örk, vissa kommentarer åker direkt i soporna, men att sånt här ens ska dyka upp. Skamligt.

Så, Godkväll. 

Dagen till ära har vi gjort absolut ingenting. Vi har varit och handlat lite förnödenheter och haft lite fler verbala ”slagsmål” i affären, jag och min Isak. Trotsen är igång och jag känner inte igen min egen son. Snälla nån och gud hjälpe mig – låt detta gå över innan lillebror kommer….

Ovan ser ni ilska, och magen. Ungefär så jag känner mig nu, jag talar rätt för mig. Hade gärna berättat för personen i fråga hur situationen såg ut om ”hen” hade kunnat träda ut i rampljuset och stå för sin idioti utan att man ska behöva kolla upp det själv.

Men, nog om det!

Magen växer så det knakar och det gör jag också. Hela jag. Verkligen.
Men ikväll mår jag bra och det lyser lite om mig. Jag fick rakat ben, och kropp – vilket inte är det lättaste längre, när man känner sig som en strandad blåval på duschgolvet för att ens nå fiffi, som dessutom är så blodsvullen så den väger väl lika mycket som magen. Har skaffat min egen definition utav BULLFITTA iallafall. Man får gå på känn. Jag målade tånaglarna, utan att spy. Jag smorde benen, kroppen, fönade, plattade och borstade ut håret rejält – låter som jag legat i ide hela vintern men så är inte fallet, jag är bara halvt höggravid och astrött!

Så är det, nu ska jag ta min terrorist och bädda ner han rejält och hoppas han sover gott trots obajsad mage och full av mat, annars blir det väl kräkkalas inatt och det är ju min favorit.

Ha en underbar kväll ♥
Tillbaka med massa fint imorgon.
Kram!


 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is