Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Baby SkinCare

WELEDA BABY

Med Isak körde jag enbart Burt’s Bees, den är superbra på Isak. Men jag måste erkänna att jag HATAR doften och för mig är det inte doften som spelar roll när det ska smörja så små sköra. Det är innehållet. Och då är ju Burt’s Bees väldigt väldigt snälla för en babyhud.

Men, efter att ha provat Weleda på Isak nu efter de att jag köpte weather protection cream som jag tipsade er om, så är jag stensäker på att det är bra produkter. Har själv använt och använder Weledas alla andra produkter och oljor när jag masserar.

Någon som har erfarenhet utav Nappy Change? Det är den enda jag inte använt tidigare. Body wash är till Isak, superbra. Köpte dock inte oljan, får tillbaka imorgon och köpa den….

Ett litet tips till bebishuden


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is