Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Baby L’s garderob är färdig!

De senaste tillskotten…Vart iväg med Mammi i förrgår och införskaffade det sista till både garderob och apotek. Saknade det mesta i storlek 62 men nu känns det relativt komplett. Köpte en del bodys, tunna och kortärmade för jag förmodar det är varmt och skönt när L går i storlek 62.

Nu är jag färdig i i storlekarna 44-62, sen saknar jag 68 & 74, för sen har jag allt i storlek 80-104 från Isak så kommer bara behöva komplettera upp med lite nyheter. Så glad jag sparat alla Isaks kläder. Så många favoriter från Newbie jag fann där i. Som inte längre finns. Underbart och samtidigt lite bättre för miljön och framförallt ekonomin.

Koftan i mintgrönt hittade min mamma på Ica Maxi, supersöt till vit body och jeans ♥ Väldigt unisex.

Och apoteket, det viktigaste för mig är Inotyol, Miniderm, Weleda baby Nappy Cream, nässug, näsdroppar & Physiomer. Dock har jag ALLT – inkl. kroppspuder, idomin, Zinkpasta. Alla salvor för alla ändamål för man hittar alltid de som fungerar bäst på ens barn. Isak, har jag haft turen med hel rumpa och hård hud, alltså – inte så känslig. Men för han fungerar Zinkpasta bättre än inotyol. Det är ju individuellt, precis som allt annat.

Förlossningsväskorna är i bilen, stolen ska monteras in denna veckan. Värkarna tilltar och blir starkare. Efter besöket på förlossningen är jag ju mer observant. Han får faktiskt stanna inne några veckor till!! ♥


 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is