Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

Ansiktet inåt & Ansiktet utåt

Till utseende – väldigt olika, till personlighet och öppenhet – TOTALT LIKA

Liksom, som om jag skulle vara någon Makeup-queen mom med facet fullt av klet bara för jag ska till citygross. NOPE. Hur fan skulle jag få ihop det? Jag önskar jag hade orken, för tiden finns. Absolut. Jag är noggrann med att vara fräsch, vilket jag för övrigt hoppas att alla är när man går ut bland människor.

Jag älskar smink. Och hade jag lagt en osminkad bild på mig i mitt flöde på instagram hade jag tappat 700 följare samma kväll, flödet håller man rent och snyggt…. Inte sådär, ångestfyllt med påsar under ögonen, sånt visar man i story, på snapchat och nu här…

Idag är det dock så illa så mina förfäder hade vänt sig i graven om jag hade publicerat en bild naket såhär på mig på sociala medier.

Här ser ni ju klart och tydligt att mina ögon har fått ett litet snapchat-filter, det går ju knappast att ungå för sådär har mina ögon inte glittrat på jag vet inte hur länge. Dem är så iskallt stendöda så det går inte att beskriva. Men, jag lider inte. Jag är nöjd med hur jag ser ut, dag som natt – för jag kan just nu inte göra ett skit åt saken…… Tänkte bara visa er att jag existerar som människa, med ett ansikte! Min älskade lilla son har en tendens att ta över alla flöden överallt, men lovar jag ska bli bättre på bilder på mig själv i situationer – som ni önskade! ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is