Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

Om mig

Hannah Christensson

702936_10152255730315538_1833238583_n - Kopia

Ni har hittat rätt. Ni har kommit till en tjej från en liten by i södra Sverige mer specifikt placerad i centrala Skåne. Här får ni följa med på ett äventyr som ung mamma, hus och hundägare. Livet är fantastiskt och jag anser mig vara i mina livs bästa år.

Jag kastade mössan i skyn den 14 Juni 2013, då tog jag studenten och vart för första gången riktigt lycklig över att sluta skolan. Jag blev utbildad specialiserad barn och ungdoms undersköterska, hälsocoach och diplomerad massör , ren och skär lycka. Jag har en tappat min framtidsrädsla, och tar varje dag med storm, jag har även relativt stor aptit på livet. Jag är fästmö till och sambo med mannen i mitt liv som den 18 oktober 2014 i paris ställde sig på knä och friade. Jag är mamma till underbara Isak, som är född 15.08.27, den finaste och mest värdefulla dag i mitt liv. Jag är  Självgod och bekväm, följ med mig – jag kommer underhålla dig några år till.

Hoppas vi hörs och att du låter dig kommentera, ge mig dina åsikter. Du är hur bra som helst, glöm inte det ♥ Puss och Kram !

2 kommentarer till Om mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is