Is

Välkommen till mig...
Här har ni hittat en 20årig livsglad tjej som är bosatt i Skånes mest centrala by, just nu i en liten stuga ut mot skogen tillsammans med min fina J, hans hund och hans underbar dotter och givetvis min Bruno. Jag älskar både mode och inredning men brinner just nu mest för min träning. 6 dagar i veckan kör jag tung styrka med härligt kostupplägg och drömmer om att få visa upp kroppen på scen. Hos mig får du läsa om min vardag som innefattar allt mellan himmel och jord , så klicka dig runt, se om du hittar något som faller dig i smaken, jag brukar kunna tillfredsställa allas behov. Jag hoppas att du kommer trivas, att du återkommer och att du känner dig välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !


IJag är ambassadör för Miss Dee Collection
i can love you until you learn to love yourself

På topplistan

A shoulder to lean on

Jag undrar om det värsta är att inte ha en kavaljer till skolbalen eller att inte ha någon att prata med om det efteråt.

Alla människor är olika men alla är lika populära, det finns ingen klassens Queen, bara någon som tror det.
Detta på grund av att alla människor idag är så grovt kategoriserade, och denna ”klassens Queen” är i själva verket egentligen bara ”Queen” inom sin egen kategori – (vi som inte rör hennes/honoms kategori blir inte påverkade av dess egoism, vi bara stör oss på att just den personen ska ha rätt att ta så mycket plats.)
Vi hittar de människor vi trivs att umgås med, de människor som oftast är mest lik en själv.
Kanske har din ”kategori” gjort samma misstag, är lika vilda, festar lika mycket, eller mår lika dåligt?
Allt handlar om sympati, och samhörighet.
Trots kategori och grupp ska alla kunna prata med varandra, och kunna respektera att människor gör fel, för vi alla gör det, och rätt ofta.. Och alla måste bli respekterade för sina misstag någon gång, därför måste vi respektera andras.
Men för mig är huvudsaken är att man får lov att vara med de personer som man tycker om och trivs tillsammans med.

Trots detta krävs respekt, alla dessa tusentals kategorier måste acceptera varandra och varandras beteende. Är man född, uppväxt och fastgrodd i ett visst beteende är det väldigt svårt att ändra på sig bara för att en person misstycker.
Att anpassa sig i stora grupper, som i klassrum och på allmänna platser är ganska uppenbart. Men har man då en tendens att vara kaxig, stor i käften – ledsen eller alldeles för egoistisk så kan det bli problem även här då olämpliga kommentarer kan slinka ur.

Men eftersom alla är lika mycket värda, och lika populära så har alla rätt att vara lyckliga på sitt sätt.
Och alla har rätt att säga vad dom tycker, tänker och tror.

Åter till att vara ensam på skolbalen -

Är man ensam? NEJ
Är man på en skolbal är man troligt vis inte ensam.
Uppenbarligen spenderar hela skolan sin kväll där tillsammans med varandra och man måste bara inse att man inte är ensam.
Man är kanske där själv – men inte ensam!
Det handlar om att ta steget att våga gå fram och prata med folk och inte gräva ner sig för att man tror man är helt ensam.
Trots det är folk man inte pratar med varje dag, så kan man skratta ihop och byta kommentarer. Men ingen är ensam. Alla har någon. Det gäller bara att finna de personer som passar en själv. Det tar tid, och skiten på vägen dit är grov.
Men jag lyckades, och kan jag lyckas, Kan du lyckas.

En kommentar till A shoulder to lean on

  • emilia skriver:

    Riktigt bra text, Hannah. Ibland får du till det väldigt bra :)
    Jag håller helt med dig. Ja, princip i allting! Och jag tycker att det är gött när man upptäcker att det finns fler människor där ute som är ganska lika en själv. Som du (: Som ett exempel, att våga vara social och att våga säga vad man tycker och tänker. Men det behöver inte alltid betyda att man är otrevlig eller en ”bitch”, utan bara ärlig och rak. Och det gillar vi! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Översätt

Här finns jag

bloglovin