Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

A Mental Breakdown

Godmorgon Söndag

HAHA, A Mental Breakdown, Idag igen? Nä… Kommer säkert någon gång under dagen, de får hormonerna styra…

Inlägget igår vart ju ypperligt dramatiskt, men som jag lovat – både öppet, ärligt och blottat. Det kommer mer. Det finns så mycket jag vill skriva om. Jag vill inspirera er andra mammor, och tjejer att stå starka.

Isak somnade med feber igår och lite lös mage. Magen kan jag nog dock beskylla mig själv för, MUTA #2 // Vindruvor. Något som alltid fungerar på min lilla herre. Han är tokfrälst i vindruvor och behöver jag få något gjort, så är det rätt bra att kunna ge han det. Men, man blir ju lite lös i magen av det. Som igår, och nu trodde jag det skulle underlätta men han tycker min laptop är SUPERSPÄNNANDE och sitter och slår mig på armen medan jag skriver och skriker – KOM IGEN MAMMA, om o om igen för att jag ska skriva fortare.

Tror helt seriöst inte mina dagar hade gått ihop utan mutor, och definitivt inte nu när han traskar in o ur två/treårstrotts hela tiden.

DAGEN – börjas som vanligt framför Masha o Björnen, i soffan (nog där jag syftar på mitt Mental Breakdown egentligen) – JAG HATAR MASHA, såå otroligt högeffektiv liten skrikig sak som bara precis gör allt de man inte orkar med. Så i morgonrock, toffs och en stor kopp kaffe försöker jag varje morgon överleva hennes bravader – Det var bättre när han var kär i Pippi och Pettson & Findus. Idag ska vi bege oss ut för lite ärenden. Får väl se hur det går idag då, om han kan behärska sig.

Jag var en instagrammorsa, eller är – Ni som inte har mig där så hittar ni mig HÄR!!!  

Men på instagram kan man inte skriva loss, man kan inte publicera vad som helst för man måste hålla ett relativt snyggt och städat flöde, instastory går varmt om dagarna och jag har i princip bytt ut snapchat helt mot de.

På Snapchat heter jag – Hhhaannaaahh ♥

Nu ska jag svälja mitt kaffe, hoppa in i duschen och göra mig färdig för dagen.
Jag önskar er en fantastisk Söndag, glöm inte kika in för det kommer en del inlägg under dagen ♥


 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Arkiv

Is