Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

A Break

Så galet trött!

Jag har råkat ut för den absolut värsta treårstrotsaren jag någonsin stött på tidigare…. Ännu värre – JAG LEVER MED DEN! Jag vet inte vad det är för ett monster till djävulsdemon som flyttat in i min sons kropp men fy för vilket humör och beteende han ligger inne med. ALLA MOMENT, alltså poängtera – ALLA MOMENT, som skall göras hemma, ta på strumpor, byxor, kamma sig, tvätta sig, hoppa ner från stolen, ALLT – innebär argumentation och motstridighet.

Jag försökte tålmodigt och stolt rasta av honom ihop med mamma/mormor på badhuset i torsdags. Han älskar ju det och mammahjärtat brister varje gång för han är så himla duktig! Tårarna sprutade och hormonerna forsade, han tar sig framåt, hoppar från kanten, är orädd men lyhörd och förstår att om man inte tar det lugnt så får man vatten i näsan och det är äckligt.

Solsken vs. Åskmoln liksom, man får värdera det bästa stunderna när han flera gånger om dagen kommer och springer, kramar om mig, Mamma, jag älskar dig, bara du och jag, mamma alltid vi, mamma du är bäst, alla dem små orden sätter sig som ett plåster på hjärtat när man annars håller på att kollapsa pga hans sätt och beteende.

 
 


Men bara orden – treårstrots, JAG SKA HA EN TREÅRING? alltså, tre år sedan jag fick honom, och 2 år sedan nu sedan jag blev helt ensam med honom ♥ Idag har Isak pratat mycket om pappa & och om lillebror. Isak förstod inte varför pappa inte ringde igår, han fråga hela lördagen – ringa pappa, pappa inte pjata mej, pappa vill inte mej… Nä, Isak, förmodligen har han något viktigare för sig. Söndagen, då han propsade på om att få ha honom nån timme, har vi inte hört av honom alls. Pappahelgen blev mammahelg igen och nu mer är nog alla helger mina så vi har pratat om lillebror, massor. Att mamma ska hämta lillebror sen, och då ska Isak mysa hos morfar, sen kommer mamma hem med lillebror och då får Isak vara försiktig men Isak lovade att inte tappa honom (typ, tack gud?) och han skulle ligga i Isaks knä, han ska åka bredvid Isak i bilen och Isak ska engageras massor nu dessa sista veckorna så han inte får en chock sen, så vi tittar på bebisar på Youtube och hur syskon får hem sina bebisar, och hur dem håller och klappar, och Isak klappar på min mage och säger MIN BEBIS. Japp, jag tror detta blir jättebra, och jättemycket bättre än vad det är nu.

Oron är extrem att något ska gå fel med lillebror, antingen med lillebror eller med mig, just för att jag har Isak. Med Isak vart jag inte alls rädd. Samtidigt vet jag att jag inte kan påverka det så jag orkar inte lägga nån större energi på det. Just nu är problemet att vara med Isak, eftersom jag hamnat på förlossningen tre gånger redan, två starka sprutor bricanyl och en tvååring som absolut inte samarbetar. Jag har hamnat mitt i det tuffaste, just för att sättas på prov. Eller hur? Man ska bara testas nu inför allting så man verkligen klarar av vardagen med ett spädbarn och en blivande treåring ♥ Får gåshud av tanken, herregud. Snart bebisdags!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is