Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

9 februari – hundkul

D O B B E R M A N / R O T T W E I L E R

12716520_1324366117657727_1213307760_n

Dem är två vapendragarna har haft skoj i helgen. En supersnuskig hane och en väldigt tikig tik har lekt och busat i timmar. Världens bästa kompanjoner, likt deras föräldrar ♥

Hundträning, check / nu väntas lunch med mor min, lite inhandling och en massage.

Ha en underbar dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is