Is

Välkommen till mig...
Du har ramlat in hos en 23-årig ensamstående lejonmamma till snart två små pojkar. Isak Milion Christensson, född 2015.08.27 och lillebror som är beräknad 2018.04.30. Här kommer jag ventilera, så vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg. Här är livet inte alltid på topp, det kan vara rejält turbulent och jag känner nu för att vara både naken, öppen och blottad om hur detta ensamstående mammaliv egentligen ser ut. Förvänta dig djupa texter, mycket personlighet och en del gnäll - men ack så mycket kärlek & du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
Is

8 Veckor Kvar

Till Fullgången

Dock hoppas jag att han stannar minst 4 veckor till, sen är jag nöjd. Väl inne på förlossningen i fredags fick jag ju Bricanyl. Dem var så starka, så onda, och de gjorde såååå ont! Alltså, nästan förlossning-startar-varning-ont! Men, det vart det inte, jag fick en spruta, fick ligga med ctg, dem drog en kurva och såg ju att bebis mår alldeles prima, dem gav ett extra långt ultraljud för det enda jag gjorde vart låg och grät för jag vart så trött, så jäkla utmattad och hade så ont. Så, dem gav mig en genomgång av hela bebisen, hur han mådde, i princip som ett rutinultraljud, alla små organ och allt visade dem och han såg ut att stormtrivas där inne. Tappen hade gått från 4.3 till 4.0, men långt ifrån riskzonen för något. Så jag blev beordrad full vila.


Dem varnade mig för lyft, för ansträngning, stress, promenader och liknande kraftansträngning just för att tappen kan gå från totalt omogen, till mogen på någon timme och just nu är det alldeles för tidigt med dessa sammandragningar / värkar och jag är bara precis påväg in i vecka 32 och behöver enligt dem ha honom där inne i iallafall till vecka 34. Alltså 33+0. Sen är det inte säkert att dem fortsätter stoppa mig i och med hur påfrestande detta är för både kropp och själ, med foglossning, värkar och smärtor. Just nu är sammandragningarna oregelbundna, men kommer med regelbundna tillfällen och ligger då mellan 2-8 minuter mellan, starka, onda. Nu, väldigt starka när dem kommer och det drar i ländryggen. Och det är just det, när de gör så förbannat ont i ländryggen, som jag öppnar mina ögon – för det var de första jag kände med Isak.


På tal om kraftansträngning, jag gjorde väl raka motsatsen idag men det vart det absolut sista som behövdes göras……
Kommer i nästa inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Is

Översätt

Is

Följ Mig

Is