Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

8 februari – Dagmamma/Dagis

K I N D E R G A R D E N

DSC00085

Tänk att det är ynka 5,5 månad sedan jag låg här med min lilla dunboll. Min lilla lilla bebis som orsakat en typ av smärta som är väldigt obeskrivlig. Jag förstår inte vart tiden tagit vägen. Var är min BEBIS?

Idag har jag ansökt om den sista perioden föräldraledighet och jag kommer vara hemma till den 17 Oktober 2016. Då är Isak 1 år och 3 månader. Och då kommer han förmodligen börja på dagis eller hos dagmamma.. Jag skickade in en ansökan idag, och de svider, det gör otroligt ont att veta att ens barn kommer vara någon annanstans hela dagen, utan kontroll, utan att veta hur det går.

min kille börjar bli stor.

/ Hannah ♥

En kommentar till 8 februari – Dagmamma/Dagis

  • Rebecca skriver:

    Åh vilken underbar bild! Förstår att de kändes tungt att skicka in de, tiden går alldeles för fort..
    Ska vara hemma tills att min lilla gosse nästan är två år, helst vill jag inte alls ha honom på dagis men det är ju tyvärr omöjligt, samtidigt som jag ibland längtar tillbaka till jobbet.. Mycket blandade känslor. Iallafall, det ska bli väldigt roligt att följa planeringen utav erat bröllop o självklart sedan se resultatet, kommer bli fantastiskt antar jag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is