Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

5 veckors förvandling

 

Hej igen

Visst är det otroligt, hur kroppen kan förändras på några månader. Från en väldigt platt och fin mage i vecka 0-6 till en gasig och uppblåst mage i vecka 9,10 & 11 till nu, en underbar bebismage i vecka 12, 13 och 14..  ♥ Det är värt varenda krämpa i världen, för min lilla prins/prinsessa kommer bli den finaste i universum. Jag är så nyfiken på vem du är, hur du kommer se ut, hur du kommer vara – oavsett, så kvittar det för du har världens finaste pappa och en väldigt bra mamma så du kommer bli utomordentlig oavsett.

Jag har på 14 veckor gått upp totalt 4 kilo, innan jag blev gravid vägde jag ganska prick 53 kilo och idag väger jag 57. Lever inte särskilt annorlunda och äter varken mer eller mindre nu dessa veckorna. Enligt uträkning så skulle jag på mitt bmi gå upp ca 22 kilo under min graviditet. Jag känner  Vecka 6-12 åt jag i princip ingenting, och nu äter jag normalt sätt 5 mål om dagen, ganska små. Äter där mellan gärna frukt för att hålla hungerillamåendet i schack.

Fått små söta love handles i sidorna ♥ Det gör ingenting alls, vartenda kilo är kärlek!

11042003_406634006164221_1268996365_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is