Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

3 / Mars – Min Månad

J A G B O R D E S K Ä M S

24717137-origpic-e9c207

Jag har kommit av mig.

Ja, jag borde skäms. Jag har ju helt kommit av mig. Bloggen har ju bara hamnat åt sidan hela tiden. Så himla tråkigt. Jag har ju världens snällaste bebis, världens bästa hus hem och familj, hund kanin och sambo ? Jag har hur mycket som helst att berätta.

Ja, bröllopsplaneringen går med stormsteg framåt och det är så otroligt kul. Handpenningen ska betalas in i helgen och sen är det klart, och då är det givet – att vi ska gifta oss. Vi ska bli ett. Ingå äktenskap. Jag och den där, fantastiska mannen. MIN man.

Och jisses vad det sticker i ögonen på folk. Spekulationer och argument om ALLT. Men vad vore världen utan dessa, besserwissrar. Bara att le, för det svider väl mest? Att se sin motståndare lycklig.

Either way, Isak sover. Jag dricker kaffe. I vanlig ordning. Jag sitter här och lägger budget och ritar/skriver kalkyler för hur bröllopspengarna ska spenderas på bästa sätt! ♥

————————————————————————–

Annars är allt bra, Thomas har åkt på en mild form av förkylningssnuva men än har andra två klarat oss bra. Jag är inne i ett stim av att få tillbaka kroppen efter förlossningen. Fortfarande otroligt (!!) svag, men tillräckligt stark för att orka. Smärtorna efter olyckan tar över varannan var tredje dag, då jag i princip är sängliggande men har lovat att ta tag i det inom väldigt snar framtid.

to be continued.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is