Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

2/mars – en månad kvar

Godmorgon Vackraste

Idag är det En månad minus En dag tills vi får tillträde till huset och kan börja måla, dona, flytta och inreda! Och ja, en månad går fort men som tur är så har vi redan handlat i princip allt, som vi behöver för att klara oss. Och med allt menar jag all köksinredning, kontorssaker, badrumsgrejor, handdukar, soffkuddar, filtar, vasar, skålar, ljus, köksmaskiner och hela rubbet, ALLT är fixat och det enda vi behöver är knivset, saxar, köksbord och kökslampa men eftersom vi har stort matbord och soffa påväg så behöver vi inte jäkta med det just nu.

Såhär ser inredningen ut just nu, vi har beställt;

Soffa
Matgrupp
Brickbord
Klocka
Sänggavel
Soffbord
Byrå
Tvbänk
Lampor till alla fönster
Gardiner till alla fönster

 

Och allt detta kommer levererat den 3 April. Vi har handlat inredning från både GANT och Lexington som jag ser så fram emot att visa er, men eftersom huset invändigt är en hemlighet tills vi är klara så får ni vänta tills det är på sin plats!

Namnlöst-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is