Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

29/April – Ovärderlig Vila

 

Hej Vacker.

Inledde denna veckan med akupunktur och en vägning, alltså – i måndags hos sjukgymnasten fick jag akupunktur för smärtan i rygg och nacke och direkt därefter vägde jag mig. Jag blev svett i pannan stunden innan jag klev upp på plattan och skulle få se vad klumpen vägde nu efter 22 veckor med en bebis i magen. 4,4 kilo + / alltså, gravid i vecka 23 imorgon och gått upp 4,4 kilo – jag vart ju lite smått överlycklig där ett tag! Men, man ska inte ropa hej än… Trots allt 17 veckor kvar.

11179982_433505873477034_2027031404_n (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is