Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

29 januari – falska människor

L O P P I S

om om1

Japp, Tro det eller ej, men jag kan också handla på loppis och har under två dagar fyndat fyra Odd Molly Plagg och en Klänning från Dry Lake, två av plaggen har kommit och jag är så nöjd. Inväntar en kappa och en blus samt klänningen – men jackan kommer jag hämta imorgon, då jag inte fått tid över idag.

Dock är jag besviken. Mycket besviken. Jag sålde två bodys från Newbie till en tjej för några dagar sedan. Två bodys som Isak använt två gånger, dem va i totala nyskick och man kunde inte ens se på dem att dem var tvättade en gång. Storleken var 56. Och ni som har barn, ni vet om att kläder i storlek 56 hinner man inte använda 10 gånger. Hon skrev till mig i eftermiddag och anklagade mig för att ha sålt henne trasiga kläder. Bodyn är dessvärre inte ens samma som jag sålde henne, så hon försöker högst troligt blåsa mig. Hon påstår att bodyn såg ut såhär när den kom i paketet – paketet var helt – men inte bodyn – därav jag som lurat henne.

Man ser klar och tydlig skillnad på bodysen.

Mina är på bilden till VÄNSTER – dem hon skickade bild på är till Höger

Mina bodys var varken urtvättade, slitna, missfärgade eller noppriga som bodyn på bilden till höger är..

12626026_525668417594112_574460783_n 12660288_525668444260776_458318065_n

Ja, ni vet om att jag inte skulle sälja något sådant, skulle aldrig äga ett sådant plagg bara. Vansinne.
Så ledsen man kan bli – och givetvis hängde hon ut mig på sociala medier och jag var nära bli avstängd för någon hon själv hittat på.

tråkigt.

/ Sambon är äntligen hemma, så kan tröstäta lite godis i hans mysiga armar.
Ha en underbar kväll så länge ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is