Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

28/ mars – att vinka adjö

E M M A L J U N G A

#nofilter

DSC_0238

Ja, Då vart tiden inne och sonen vår har fyllt 7 månader. 7 fantastiska månader. Han har nannat gott i vita pärlan, och hade gjort än idag om det inte vart för min skull. Min ryggs skull. Det är ett tungt chassi att transportera när man är ryggskadad. MEN – den har verkligen gjort sig hörd hos oss och den har satt djupa spår i våra själar – jag sa – jag ska aldrig sälja den – ALDRIG, men… Så började mr liten bli lite nyfiken och vill sitta mer upp. Vi provade glatt sittdelen men han är alldeles för liten, sittdelen är bred och oergonomisk.

Vi kikade på en ny, och köpte en annan vagn. Kommer ett inlägg om nya vagnen sen.

Emmaljungan, såldes komplett med Chassi, Liggdel, Sittdel, Parasoll, Åkpåse, Fotsack, Täcke, Kudde & Påslakanset. Underbart är att köparens man körde från Karlskrona ikväll och hämtade den för 8000 kronor. Precis de jag begärt. Jättenöjd.

Vi vinkade sorgset av den, det gjorde lite ont. Att se min spjälsäng på hjul åka på nya bebisäventyr – men, bättre den kommer till nytta än att den står och samlar damm, så nu får den se Karlskrona – Sveriges vackraste stad! ♥
Har jag tur så kanske jag ser den när vi är där på semester i sommar…………

Annars har påsken varit så härlig, vi har fått så mycket gjort! –
Torsdag – Påskmiddag med svärisarna, Fredag – Ikea, Lördag – Malmö (ny vagn), Söndag – lång promenad i skogen sen middag med syster hennes familj, idag – Storstädning på hög nivå, sålt vagn, sålt skötväska OCH druckit kaffe med mina föräldrar och min syster.

Imorgon åker jag iväg för att hämta hem mina linser, ska bli så skönt.

DSC_0205 DSC_0251

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is