Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

28 januari – Sentimental

F E E L I N G S

IMG_6521

Enda sedan dagen då denna mannen gjorde entré av succé i mitt liv så har ordet ”känslor” fått en alldeles ny innebörd. Och enda sedan dagen då vi sa – Nu tar vi tag i det, nu gifter vi oss – så har jag varit så otroligt sentimental. Jag kan inte höra eller se på kärlek utan att lipa som ett barn  – ni vet när de sådär, krampar i strupen för du vill tokgråta. Det håller inte i längden, jag måste stadga upp mig men visst är det fantastiskt, att man verkligen kan älska en människa så mycket!!

Han har ordagrant tagit mitt liv med storm och förvandlat mig till en ännu bättre människa. Dragit mig ifrån de onyttiga och destruktiva. Han har räddat mig. Min hjälte. Han gjorde mig med hus, han gjorde mig med hund, han gjorde mig med barn. Han gör mig nu med bröllop – han gör mig till fru! – ett bröllop som våra gäster så otroligt sent kommer glömma.

Vi har bestämt datum; Vi har bestämt plats; Vi har bestämt kyrka; Vi har bestämt pris (!!) – Vi har bestämt tema. Vi har bestämt antalet gäster; Vi har också bestämt stil på både oss och våra tärnor och marskalkar (4st av varje) varav en hederstärna och en bestman. Vi har också bestämt att vi ska ha en toastmaster – men där har vi fastnat. Så vi stannar upp och går igenom gästlistan, låter saker ta sin tid, för detta ska bli bra. Det ska bli oförglömligt!

———————————————————————-

Idag – väntas Babysim. Isak sover nu och jag sitter och kikar runt lite på diverse planeringsverktyg, lägger upp budgeten och har mig. Mycket som ska falla på plats, så att börja 1,5 år innan är nog en god idé för den petige.

Ha en underbar dag!

/ Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is