Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

27/februari – Believe

 

Godmorgon Vackraste

Vet ni vad jag har insett? Jo jag har insett att folk tror alldeles för lite. Jag tror faktiskt inte dem vågar, jag tror inte dem vågar varken hysa tilltro, eller vinna tilltro – för folk idag är alldeles för självgoda och vågar inte se andra lyckas, och dem vågar inte själv ta steget till att lyckas. Folk vågar inte tro, dem vågar inte tro att andra kan, dem vågar inte tro att andra vill – för dem vill inte att dem andra ska kunna och dem vill inte att dem andra ska vilja – för dem vill se dig bra, men absolut inte bättre än dem själv.

Så, börja våga tro på andra, våga börja tro på dig själv. Bosslady is talkning och jag blir så ledsen på kommentarer om att folk inte kommer lyckas. Jo, vill man lyckas, så lyckas man.. Vill man var ett rövhål, så är man ett rövhål – och bitter, sur och jävlig på sitt eget liv – men inte vi, för jag tror på dig och jag tror på mig själv, och oavsett vad så lyckas vi – alltid!

Nog om det, ville bara berätta. Jag hoppas innerligt att allting är jättebra med dig!? Det är fredag, den 27 februari och idag går vi in i graviditetsvecka vecka 14. Jag kunde inte börjat morgonen på ett bättre vis, låg i sängen och slappnade av och kände små sprattel i magen, små buffar och än en gång kopplade jag upp min doppler och låg här, i mörkret, och lyssnade på vår alldeles egna bebis lilla hjärtslag, rätt väl uppskattat till 147 slag / min – enligt skrock; FLICKA!

Dagen idag kommer bestå utav garderobsrensning, då 90% av alla mina jeans och byxor inte längre går på. Jo, på benen och låren men både rumpa och höfter har fått sig en liten justering så vi får utgå från att japp, Hannah behöver mer mammabyxor. Gummiband i magen är nu ett minne blott. Städning, renbäddning och fix som fredagarna för mig brukar se ut som. Jag har dock lite jobb att göra innan dess!

Tänkte slänga ihop ett inlägg till er sen och berätta lite om huset, vad vi köpt och beställt och allt i dess väg. Nu flyttar vi snart; om prick en månad!!

Ha en alldeles underbar fredag fina du, ta hand om dig och dina nära och än en gång; glöm inte tro, tro på dig själv men tro även på andra! – kram på dig ♥

Clearblue-Prenatal-ultraljudsmonitor-1 Clearblue-Prenatal-ultraljudsmonitor-2

Clearblue Prenatal Ultraljudsmonitor; inköpt på Apotea.se och kostade 350;- / Graviditetens än så länge bästa inköp!! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is