Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

27 januari – H&M Baby

I S A K

hmprod (1) hmprod (2)  hmprod
hmprod (4) hmprod (5) hmprod (6) hmprod (3)

Jag gjorde en liten genomsökning utav Isaks garderob och såg att vi har nu traskat upp i storlek 68.
Tiden bara springer iväg.

74 var den sista storleken jag handlade på mig utav innan han föddes. Jag har alltså bara 4 plagg i storlek 74 så nu beställde jag hem en hel del till honom så är vi laddade för ännu en storlek! –

H&M levererar hem snygga och coola outfits till mini.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is