Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

26 januari – ett sagobröllop

P R I N S E S S

Maggie-Sottero-Paris_01MAGGIE SOTTERO DESIGNSwww.maggiesottero.comMaggie-Sottero-15065-raw.Jerrica

Här ser ni några exempel. Jag suktar efter en Maggie Sottero klänning. Så en sådan kommer det högst troligt bli. Tar det än lugnt då det är måååånga månader kvar och vi kommer inte åka ut och prova förrän innan jul. det enda vi bokar nu så långt innan är plats och lokal.

Lördagen den 6/februari ska vi åka på bröllopsmässa jag och T, Isak får vara hos sin farmor ♥

/ Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is