Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

25/mars – Nödvändigheternas Dag

God Middag

Dagen idag består utav nödvändiga bestyr och trevligheter. Började morgonen med en rejäl frukost för att trotsa tarmarna som betett sig väldigt illa mot mig. Trodde igår jag fått magsjukebaciller i mig, men efter lite forskning och eftertanke så slog det mig att 80g saltlakrist tre dagar i sträck är inte särskilt vänligt mot magen de heller.. så, 1-1 till mig och tarmarna!

Adressändringar, flyttanmälan, försäkringsbolag, elbolag, tvbolag, sophämtning, bankärenden och lite andra viktiga papper har bestämts, beställts och skickats in. Detta är jääätttetråkigt och alldeles vidrigt att sitta med, jämföra, räkna och komma underfund med vilket som passar oss bäst. Nu tror jag att jag har fått bukt på det, så nu pausar vi och vilar en timme!

Kram på dig så länge! ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is