Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

25/ september – 1 Månad

Hipp Hipp Hurra!

För Isak igår…

11875594_1653034854940336_1764965100_n

Ja, pytteliten bebis börjar bli liten bebis. Lillknoddas växer så det knakar. Han ler till oss, han pratar med oss och han tittar på oss. Precis det han ska göra. Snart. Han är duktig vår lilla prins! Mamman till honom är dock aningen trött idag. Kvällen igår bjöd på besök av finaste TantJennifer, vi tog en lång promenad i höstvädret. Natten blev konstig. Amma, natta, amma, natta… Jag han bara precis blunda sen vart det dags att äta igen. Men det gör ingenting. Jag är ju ledig för hans skull, så vi kan ligga här, nerbäddade i sängen med laptopen i knäet och se på film hela dagarna, om vi så vill. Idag blir en sådan dag. Fram till efter middag – då är det dags att göra oss fina för kalas. Svärmor fyller 55 år och det ska givetvis firas.

Vad helgen annars bjuder på vet jag inte. Vi har inga stora planer på någonting. Vi tar dagarna som dem kommer.
Jag vill önska dig en otroligt trevlig fredag iallafall! Hörs vi inte sen, så hörs vi då ♥

Kram

En kommentar till 25/ september – 1 Månad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is