Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

25 januari – 5 av varje

E G E N S K A P E R

925671_1415835668708178_1670550030_n

Good

* Jag är otroligt bra på att laga mat, alla sorters mat.
* Jag är jättebra på att arbeta i dator.
* Jag är duktig på att ta hand om människor.
* Jag är onödigt snäll.
* Jag är bra på att övertänka och analysera saker.

Bad

* Jag är dålig på att ta hand om mig själv.
* Jag är sämst i världen på att tänka positivt.
* Jag är halvkass på att räkna mattematik.
* Jag är alldeles för orolig över allting. Negativt.
* Jag är dålig på plocka undan efter mig.

————————————————————————————

Att göra sådana här listor är bra, för dig själv. Du vet vad du är bra på. Alla är bra på något ; men framför allt, man kan arbeta med dem sämre sakerna. Jag ska börja tänka på mig själv, min hälsa och mitt mående, jag ska börja se saker och ting positivt. Försöka att inte klanka ner på mig själv och mina ”verk” – jag tänker inte göra något åt mattematiken…. på riktigt! Jag ska börja slappna av mer och sluta oroa mig över små saker, och ja… för Thomas skull ska jag bli mycket bättre på att lägga tillbaka saker där jag tog dem.

Kan man kalla det; Äktenskapslovord i förväg? – saker jag lovar bättra mig på inför bröllpet! ♥
För honom kan jag sortera skit på soptippen. Utan tvekan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is