Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

25/ februari – SNUSNING

S N U S N I N G

general-portionssnus (1)

Någon månad innan Isak blev till, alltså i oktober november beslöt jag mig för att sluta röka helt. Jag drog ner på det från september, oktober och slutade helt i november. Den 5 januari, plussade vi. Så, jag hade varit rökfri i två månader då. Tycker det är oerhört osmakligt att röka när man har barn i närheten utav sig hela tiden. Framför allt så små. Jag dömer helst inte dem som gör det, men man kan på många vis sköta det väldigt snyggt.

I samma veva som jag slutade röka försökte jag (!!) få med Thomas på samma spår och bli snusfri men jag insåg snabbt att mina graviditetshormoner och hans ”sluta snusa humör” blev ingen bra kombination alls.

Så, Thomas snusar än idag. En Maskinförare, hockeyspelade snusare… Kan ju knappast bli mer ”traditionellt”? Annars vet jag inte, folk snusar ju till höger och vänster idag och man kan inte generalisera det alls, tjejer snusar ju faktiskt lika mycket som killar, även min syster, hennes man, min morbror, Thomas pappa… ja, listan kan göras lång!

Thomas snusar general, men jag tror jag sett honom med både göteborg, kronan och knox… Men General är ju absoluta favoriten.

I och med vi lägger undan brutala summor pengar till bröllopet just nu så känns det som att hans snus är en förfärlig kostnad. 500 kronor för en stock, MINST… Om han inte beställer på snusbolaget dvs. Så brukar vi spara en del pengar. Jag säger ingenting om detta till honom, men det är väldigt mycket pengar och därför skulle en årsförbrukning av snus vara optimalt till min älskade sambo just nu.

Tycker han hade varit värd det ♥ Alla dagar i veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is