Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

24 januari – Bröllopsplanering

W E D D I N G P L A N S

 brudskor-lois-2470-1a3de bukett charming-one-tier-tulle-wedding-veils-341

it’s time

Nu när allt lugnat sig, kan jag med handen på hjärtat meddela er och släppa bomben.
Det blir bröllop 2017.

Kommer börja planera detta året för en perfekt ceremoni och en perfekt tillställning.
Dagen skall bli magisk.

Ni kommer få följa med i varenda val, och hjälpa mig att välja.

/ So long – Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is