Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

23/ september – autumn leaves

Godmorgon Vacker

Hoppas allt är jättebra med dig? Här är det strålande. Det är väl så bra som det kan bli, med andra ord. När man är en nybörjarmorsa med sömnbrist deluxe så nöjer man sig med det lilla. Livet är perfekt. Vi har nu mer lite damm i hörnen som standard, tvätten hänger lite överallt och några finkläder till vardags är det sällan tal om.. Jag är glad om jag ens får på mig ett par kläder – byxor, eller långklänning… men den åker ändå av vid dagens första amning sen kommer den oftast inte på igen! –

I helgen vart vi på bröllop för Ted och Mathilda Brink – Isaks första bröllop / 3,5 vecka gammal. Jag var så nervös så att jag trodde jag skulle bajsa ner mig. Tankarna snurrade runt i huvudet och jag såg framför mig hur Isak i kyrkan skrek så han blev blå i huvudet och jag får lämna… Det var den tanken, eller att han i tysta stunden gör totalt ner sig och släpper sig så det ekar kring hela församlingen. Men, Ongen… Han sov så gott så gott hela ceremonin genom. Han fortsatte dessutom sova under hela mingelstunden uppe på takterassen och först halvtimmen innan vi skulle sätta oss till bords, då vaknade han och ville äta – perfekt, för ongen han somnade igen direkt efter och sov till klockan 20.00, åt och somnade till klockan 23.30, 23.45 körde vi hem, va hemma ca 23.55 och då fick han mat sen somnade han igen efter en liten snackestund med morsan och farsan liksom… Måste kolla läget och höra sig för vad han missade ju!

Annars – världens snällaste bebis som växer så det knakar. I måndags vart vi på BVC. Vägde och mätte plutten – 3870 gram och 52 centimeter. Undra på varför 44 kläderna inte passar längre? ♥

Dagens Newbie

11881911_1143985075630631_709812215_n 12016642_486602878167333_1495052624_n

Nu väntas frukost och sen en tur till CityGross för att fylla på skafferi och fylskåp. Får väl köpa någon höstig planta och sätta på trappen också så det ser lite välkomnande ut… Dem jag har nu är i nyanser av brunt, men aningen ledsna, vissna, olevande?

Ha en underbar Onsdag ♥
Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is