Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

22/3 – En vecka kvar

 

Godmorgon Goding!

Idag har vi Söndag, alltså – trevlig helg i efterskott? Haha. Denna lågtryckare hamnade i torsdagskväll i någon form utav Migränkoma, mitt tryck va nere på 96/62 så jag låg ner både tosdag och fredag, men sen fredag kväll så såg jag ljuset och det började lätta upp. Idag är det helt bra * peppar peppar *

Igår vart vi på äventyr i Malmö City, Babyringen och en massa andra barn och babyaffärer men kom hem tomhänta. Tydligen går morsorna bananas i affärerna när det har varit barnbidrag så jag kände att tre nappar, en napphållare och en nalle inte vart värt 20 minuters kö. Men, anledningen till besöket var för att visa T vilken vagn jag beställt, och vilket babyskydd vi ska beställa.

Vi har bestämt oss för en Emmaljunga Mondial Duo Combi, White Leatherette med ett Classic Chrome Chassi – alla fyra fasta hjul !

9992.970 Mondial_360-3

 

 

En septemberbebis kommer behöva både åkpåse och gosiga filtar, och de har jag redan bestämt mig för vilken och vilka men vagnen bäddad och färdig får ni se när vi hämtat hem den i slutet på Maj! ♥

Jag har även bestämt vilket babyskydd vi ska ha och eftersom färgen jag vill ha håller på att utgå så ska vi beställa det så snart som möjligt. Ska visa er det en annan gång – vi börjar bli lite smått stressade här hemma (ligger nerbäddade i sängen och surfar båda två), vi flyttar ju för tusan om en vecka. Eller ja, om en vecka ska allt helst vara packat och klart, Vi flyttar ju den 1 April!

Vi hörs snart igen!
Kram på dig ♥

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is