Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

22 januari – Maginfluensa

G A S T R O E N T E R I T

10014939_10153882068237422_35063785899328558_o 12400578_10153882068252422_5062609258635344358_n

Tisdag. 16.30. Hände något oförutsägbart.

Jag började kräks. Hade förvisso känt mig trött och hängig under dagen men inte i närheten för att tro det skulle gå så illa. Thomas blev sen hem. 19.30 vart han hemma och då hade jag redan kräkt 7 gånger och var nästan okontaktbar när han kom in genom dörren.
Jag lyckades hålla Isak på avstånd och nöjd, OCH MÄTT… under dessa timmarna. Det fick bli en kall flaska dock, rumstempererad då jag enbart hade 15 minuter mellan gångerna jag kastade upp galla.

00.20 kräkte jag näst sista gången. 02.30 kräkte jag för sista gången. Sen kom det diarré. Som ett brev på posten och sista gången där var 09.00 onsdag morgon. Så – idag, 09.00 har jag varit ”symtomfri” i 48 timmar. Har fått i mig, en halv pannkaka, en hel kopp soppa, lite blåbärssoppa och en del nyponsoppa – mest för sockret och energin – vätskeersättningen har gått varmt och avslagen coca cola för smakens skull – som jag i vanliga fall hatar. Men de dödade den fräna smaken i munnen ganska fint.

Thomas har varit hemma onsdag torsdag och fredag och tagit hand om isak för jag har verkligen inte orkat.

Är så innerligt tacksam att dem inte – ÄN… visat ett enda symtom på att ha blivit smittade. Kanske har jag lyckats hålla mig och min smitta på tillräckligt avstånd. Jag har dessutom varit stenhård med hygienen och att städa efter mig. Så… peppar peppar * så kanske dem klarar sig! – KANSKE!

——————————————————————————————————-

Nog om det.

Vi har fått hem Isaks nya stol och ska ställa in den för att sen installera den i bilen. Vi ska tvätta bilen och köra en snabb runda till Ängelholm (med kräkpåsar om i fall)

Hela helgen ska gå åt till att städa och få undan alla bakterier och renbädda och få fint här hemma.

Potatismos, jag är så sugen på potatismos. SÅ vi får nog stanna till och köpa det någonstans på vägen.
– Annars är läget bra. Jag får levererat bilderna från dopet idag, ska bli kul att se genom dem och visa er!

  • tills dess, ha det underbart !

    / Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is