Is

Välkommen till mig...
Hej Vacker. Du har ramlat in hos en 22 årig, livsglad och härlig tjej. Inbiten Skånebo med en stor förkärlek till allt vad inredning, mode och nya saker heter. Jag är förlovad med min absoluta favorit människa, vi har tillsammans både hus, hund, och vår älskade lilla Isak - pojken som den 27/8-15 gjorde vårt liv komplett. Vardagstjat och andra trevligheter kommer förgylla mina inlägg, och du.. du är varmt välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !
i can love you until you learn to love yourself

21/maj – Vecka 26

 

Godmorgon Sunshine.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt allmänt tråkiga bloggsinne för tillfället. Jag har tappat lusten helt. Jag har egentligen sådär otroligt mycket att dela med mig utav men jag känner inte för det, allt jag gör och säger och fotograferar det hamnar på instagram och det känns som instagram har tagit över min blogg lite gran. Men, jag ska försöka (!!) bättra mig men jag lovar ingenting. Absolut ingenting.

Jag kliver imorgon in i vecka 26. Magen växer så det knackar, ordagrant. De pirrar och sträcker i magmusklerna. Plutten sparkar, slår kullerbyttor och sover omlott. Jag går hemma, pular, pillar, planerar, Alla inköpslistor inför pluttens ankomst är klara, samt packlistor och att göra listor. Känner att det är en hel del att fixa och dagens att göra är att hitta en snygg BB-väska samt försöka välja pluttens första kläder. Kan inte alls komma överrens med mig själv och börjar smått inse att jag inte ens äger de där ”perfekta” första plagget…. så, får väl ut på marknaden igen och leta upp något urgulligt i storlek 50.

Insåg även igår att jag har lagt alldeles för mycket tid på bebis. Visst låter det hemskt. Men, så pass mycket tid att jag missat totalt att jag enbart äger 1 par byxor att ha på mig….. 1 par!!! Så fick bli en beställning på Freddy Wr.Up och två par snugs är på väg hem. Förhoppningsvis uppnår dem mina förväntningar även som gravid.

Kan ju berätta att jag för första gången i eget ärende vart på förlossningen i helgen – Migrän och sammandragningar… Det var ingen fara alls och när migränen dagen efter släppte så lugnade sammandragningarna sig. Så skönt. Vart lite orolig att plutt ville ut, ALLDELES för tidigt.

Nu, ska jag sätta igång och göra lite Lunch, för mamma kommer över och äter med mig! 😀

Ha en underbar dag! kram ♥

11267904_849176795131166_1505024648_n 11280050_846911588708694_2094837659_n 11313797_1488653584758377_236937600_n

En kommentar till 21/maj – Vecka 26

  • Evelina skriver:

    Oj, nu ser jag att det var länge sedan jag gick in på din blogg. Måste börja med att säga GRATTIS till er och du är otroligt vacker. Nu måste jag gå in här och kolla ofta! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Översätt

Följ Mig

Is