Is

Välkommen till mig...
Här har ni hittat en 20årig livsglad tjej som är bosatt i Skånes mest centrala by, just nu i en liten stuga ut mot skogen tillsammans med min fina J, hans hund och hans underbar dotter och givetvis min Bruno. Jag älskar både mode och inredning men brinner just nu mest för min träning. 6 dagar i veckan kör jag tung styrka med härligt kostupplägg och drömmer om att få visa upp kroppen på scen. Hos mig får du läsa om min vardag som innefattar allt mellan himmel och jord , så klicka dig runt, se om du hittar något som faller dig i smaken, jag brukar kunna tillfredsställa allas behov. Jag hoppas att du kommer trivas, att du återkommer och att du känner dig välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !


IJag är ambassadör för Miss Dee Collection
i can love you until you learn to love yourself

På topplistan

21/5 – 11 / Jordens Undergång?

 

På Lördag, nu på lördag klockan 18.00 är det nu tänkt än en gång att jorden skall gå under. Allt detta enligt Harold Camping, en 89 årig domedagsprofet.
Detta datum, slår rätt på för 7000 år sedan då Noak åkte ut med arken.
Om man nu tror på detta så är man väl troende, och är man inte troende har man ju all rätt i världen att få stanna kvar på jorden. Och låt de religösa krigen avslutas en gång för alla.

Men, lilla minsta jordbävning, oväder eller liknande denna dag och jag kommer skita ner mig !

Hittat här!

PUUUSSS

2 kommentarer till 21/5 – 11 / Jordens Undergång?

  • Annika skriver:

    Haha, samma här att jag kommer skita ner mig om jag ser ett minsta oväder :P

    Men, den där gubben har sagt att jorden skulle gå under 1994? och en annan snubbe 2000 O.o

    Men jag tror inte riktigt på det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Översätt

Här finns jag

bloglovin