Is

Välkommen till mig...
Här har ni hittat en 20årig livsglad, inredningstokig, träningsmotiverad och relativt jordnära småstadstjej. Jag har min rumpa bekvämt placerad i Skånes mest centrala lilla by. Här bor jag i ett litet, nyrenoverat hus tillsammans med min sambo Nicklas och min jättekanin Bruno. Jag driver en utav Skånes bästa bloggar och här skriver jag om, ja.. mig? - inredning, hus och hem, familjeliv och kärlek. Klicka dig runt, se om du hittar något som faller dig i smaken, jag brukar kunna tillfredsställa allas behov. Jag hoppas att du kommer trivas, att du återkommer och att du känner dig välkommen ♡
Puss och kram.
Hannah.Kontakt@live.se
Vad du än har på hjärtat !


IJag är ambassadör för Miss Dee Collection
i can love you until you learn to love yourself

På topplistan

21/5 – 11 / Jordens Undergång?

 

På Lördag, nu på lördag klockan 18.00 är det nu tänkt än en gång att jorden skall gå under. Allt detta enligt Harold Camping, en 89 årig domedagsprofet.
Detta datum, slår rätt på för 7000 år sedan då Noak åkte ut med arken.
Om man nu tror på detta så är man väl troende, och är man inte troende har man ju all rätt i världen att få stanna kvar på jorden. Och låt de religösa krigen avslutas en gång för alla.

Men, lilla minsta jordbävning, oväder eller liknande denna dag och jag kommer skita ner mig !

Hittat här!

PUUUSSS

2 kommentarer till 21/5 – 11 / Jordens Undergång?

  • Annika skriver:

    Haha, samma här att jag kommer skita ner mig om jag ser ett minsta oväder :P

    Men, den där gubben har sagt att jorden skulle gå under 1994? och en annan snubbe 2000 O.o

    Men jag tror inte riktigt på det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Översätt

Här finns jag

bloglovin